top of page

Engagera dig

Bli volontär

Du som är yogalärare och vill sprida yoga till fler kan bli volontär! Som volontär ger du gratis yoga vid ett eller flera tillfällen. Vi rekommenderar att du riktar dig till en specifik grupp för att nå utanför dina vanliga klienter. Du är välkommen att använda vår logga om du följer våra riktlinjer. Kontakta oss och berätta om din idé så ger vi dig råd, stöd, och tillgång till vår logga! Vi publicerar också din aktivitet här på hemsidan och på våra sociala medier.

Bli volontär

Starta ett projekt

Om du som yogalärare vill starta ett mer långsiktigt arbete för att demokratisera yoga kan du starta ett projekt. Genom att starta ett projekt blir du en del av Yoga för alla-familjen och kan använda vår logga och vi publicerar ditt projekt på våra sociala medier och hemsida. Det enda vi kräver är att ditt projekt följer våra riktlinjer att och du delar vår värdegrund.

 

Ett projekt kan finansieras på flera olika sätt och det finns olika sätt att nå ut till din önskade målgrupp. Exempel på genomförda projekt:

 

Yoga för nyanlända i samarbete med Internationella kvinnoförbundet

 

Yoga för arbetslösa kvinnor via arbetsförmedlingen

Yoga för asylsökande via Glokala folkhögskolan

Yoga för ungdomar i etableringen i samarbete med Fryshuset

Yoga för äldre på äldreboende

Yoga på Stadsmissionen för ungdomar i hemlöshet

Yoga för nyanlända kvinnor via Nyby Vision

Yoga för långtidssjukskrivna

Vill du starta ett projekt på din ort? Ta kontakt med oss och berätta om din idé! Vi bidrar med råd, stöd och berättar hur du kan gå vidare!

Starta ett projekt

Bli medlem & donera

Genom att bli medlem i föreningen Yoga för alla visar du att du tycker yoga ska vara tillgängligt för fler! Att bli stödmedlem kostar 100 kr per år. Du blir medlem genom att betala in 100 kr till vårt bankgiro 92 72 44-4 eller swish123 272 7469. Ange namn och emailadress i meddelandefältet.

Om du vill donera en annan summa är det mycket välkommet! 

Donera

Bli

Företags

sponsor!

Gör Yoga!

Ge Yoga!

Företagssponsor

Det här är en möjlighet för företag och organisationer att köpa en yogaklass till sina anställda och samtidigt köpa ytterligare en extraklass där vi undervisar i yoga gratis för människor som annars aldrig kommer i kontakt med yoga. Det kan vara yoga för asylsökande på Migrationsverket, yoga för långtidssjukskrivna eller yoga på ett äldreboende för att ta några exempel. En pay it forward-idé helt enkelt!

 

Investering: För 24000 kronor / termin får ditt företags personal yoga under en termin, en gång i veckan,  och samtidigt får människor utan medel men med behov också yogaundervisning. Hör av dig om du är intresserad av Gör yoga, ge yoga så berättar vi mer!

Företagsspons
bottom of page