top of page

Om oss

Yoga för alla Sverige är en ideell förening som vill gör det mer tillgängligt med yoga. Vi vill främja möjligheten att demokratisera yoga för att fler människor ska kunna göra valet att prova eller fortsätta praktisera yoga i en miljö som är anpassad, inkluderande, trygg och utvecklande.

 

Yoga för Alla samarbetar med organisationer, myndigheter och företag. Yogan har ett anpassat förhållningssätt till individers olika utgångspunkter och utmaningar. 

Just nu är vårt huvudprojekt Yoga hela livet. Yoga hela livet är ett 3-årigt projekt finansierat av Allmänna arvsfonden och arbetar med att utveckla en metod för att undervisa yoga till äldre inom äldrevården. Du hittar mer information om Yoga hela livet här!

Yoga har hjälpt mig att sova bättre.

- Deltagare på äldreboendet Rönnbäret

Vår vision

Yoga för alla strävar efter att demokratisera yoga genom att hitta vägar att erbjuda yoga till fler! Olika hinder i form av ekonomi, fysiska hinder och demografiska faktorer gör att yoga idag endast är tillgängligt för en liten del av samhället. Vi vill befria yoga genom att överkomma dessa hinder och hitta vägar att möta alla som vill utöva yoga. Du hittar vårt manifest här!

Our Mission

Stöd vårt arbete!

bottom of page