top of page
  • levinjeanette

Vi som jobbar i Yoga Hela Livet-projektet

Under de närmsta veckorna presenterar vi vårt engagerade team, idag är det Eleonores tur.


Mitt namn är Eleonore och jag är yogalärare och stressterapeut med min bas i Ljungskile på västkusten. Här har jag en shala där jag håller kurser och workshops i yoga och breathwork och jag arbetar även en del med Reiki och pt-klienter. I projektet deltar jag som yogalärare och samarbetar med Munkedals kommun.


Jag tackade ja till att vara med eftersom jag tidigare jobbat med yoga för dementa och såg vilken härlig stund vi hade tillsammans och vilka positiva effekter det hade på deltagarna. I många år arbetade jag som vårdbiträde på demensboenden och inom äldrevården och har alltid älskat det. Därför kändes det självklart att vara med i projektet!

Jag har utbildat mig inom yoga sen 2014 då jag började min grundutbildning på 200h. Lärandet har sen dess inte upphört utan jag har fortsatt att utbilda mig och fördjupa mina kunskaper och förståelse för människan och kroppen utifrån ett yogiskt perspektiv.


När jag blev ombedd att berätta om mitt starkaste yogaminne insåg jag att det finns alldeles för många. Som de hutlöst tidiga morgnarna när mitt första barn somnat om och jag rullade ut mattan så tyst jag kunde för att sträcka ut och börja lära känna min kropp igen. Eller den gången då tiden liksom försvann när jag yogade i ett rum i Göteborg för en lärare jag tyckte mycket om. Eller morgnarna då jag suttit vid vattnet och mediterat. Det är små ögonblick, små ögonblick så väldigt levande. Ögonblick som vävs samman till ett band av närvaro, nära möten med omvärlden och med mig själv. När livet blir levande.
36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page