top of page
  • levinjeanette

Vi som jobbar i Yoga Hela Livet-projektet

Under de närmsta veckorna presenterar vi vårt engagerade team.Jeanette Levin, yogalärare och projektledare i Yoga hela livet.


Projektet känns viktigt och meningsfullt eftersom vi får möjligheten att använda och sprida yogan som ett läkande verktyg för att minska ohälsa och höja livskvaliteten för äldre.

Att få bidra till att yogan verkligen blir tillgänglig för alla.


Att vara delaktig i projektet ger mig möjlighet att kombinera min tidigare erfarenhet inom projektledning från eget företag med yogan som nu är mitt yrke efter bl.a. 2 års yogastudier i Indien. Efter första passet ute på boende kom jag på att jag numer håller yoga från 10-100 år då jag även verkar i skolor. Yoga för alla!


Ett av mina starkaste yogaminnen är från flygplatsen i Delhi när jag var försenad och höll på att missa planet hem, pulsen var alldeles för hög och tiden alltför knapp för att hinna.

Då slog det mig att använda de verktyg jag fått genom yogan och jag gjorde 3-4-5-andning tills pulsen lugnat ner sig, lyckades sedan tråckla mig igenom säkerhetskontrollen, lifta med en “golfbil” fram till gaten som låg allra längst bort och blev insläppt på planet.


Ps. Är du nyfiken på andningstekniker eller pranayama som de kallas på yogans språk sanskrit hittar du gratis ljudfiler här på: https://www.yogaforallasverige.com/video-och-ljud.97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page